Kennedymars (80km)

Kennedymars Hengelo is in 2014 begonnen onder leiding van Peter Levink. Hij heeft vijf jaar lang deze Kennedymars door het buitengebied van Hengelo, Oldenzaal, Drienerlo en Deurningen georganiseerd met veel succes. Peter Levink besloot er na de supergezellige lustrumeditie van 2018 mee te stoppen en de organisatie van volgende Kennedymarsen over te dragen. Stichting Kennedymars Hengelo met een driekoppig bestuur zette de Kennedymars Hengelo door met 25 mei 2019 een zesde en op een nader te bepalen datum een zevende editie..

Wat kun je verwachten?

Wij gaan opop een nader te bepalen datum weer voor een gezellige Kennedymars met goede verzorging. Start en finish is bij ATC’65 in Hengelo.De overnachtingen hebben we weer geregeld bij het City Hotel Hengelo en de campingplaats op het ATC’65 terrein. Voor degenen die in het hotel slapen, is er zaterdagmorgen om 4.30 u vervoer naar ATC’65. Kampeerders die eerder op de avond met de trein komen kunnen telefonisch contact opnemen met de organisatie (nummer wordt later bekent gemaakt).

Wij denken aan het milieu en zouden het fijn vinden dat de deelnemer een eigen drinkbeker meeneemt tijdens de wandeltocht. Op onze verzorgingsposten kun je je eigen flesje / bidon laten vullen.De Kennedymars staat geregistreerd bij de KwbN en komt in aanmerking voor een stempel in je Kennedywalker boekje. Uiteraard stempelen we je wandelboekje ook.

Tukker 110 (110km)

Voorafgaand aan de Kennedymars zal een nieuwe route van 30 kilometer in de nacht gewandeld worden, waarna deelnemers de 80 kilometer lange Kennedymars Hengelo route volgen.Op vrijdagavond kun je met een pendeldienst vanaf 22.00u van het station Hengelo naar het ATC’65 terrein gebracht worden.Kampeerders die eerder op de avond met de trein komen kunnen telefonisch contact opnemen met de organisatie (nummer wordt later bekent gemaakt).

Wat kun je verwachten?

De Tukker 110 zal op op een nader te bepalen datum voor de tweede keer gehouden worden. De start zal om 00.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn.Je krijgt 24 uur te tijd om de route te lopen. Je finisht dus uiterlijk om 0.00 uur zondagmorgen. Na de tocht is er een pendeldienst voorzien naar City Hotel of station indien je nog met de trein richting huis wil. Wil je liever kamperen dan kan je jouw eigen tentje opzetten op het ATC’65 terrein.

De eerste 30 km zal je door een volledig nieuwe omgeving loodsen, totaal anders dan de Kennedymars. De route zal richting Hengelo gaan om daarna weer uit te komen bij ATC’65 waar een lekker ontbijt aangeboden wordt. Na het ontbijt wordt er samen met de deelnemers aan de Kennedymars gestart voor de resterende 80 kilometers. Het is niet toegestaan eerder dan 05.00 uur te starten.

Wiij denken aan het milieu en zouden het fijn vinden dat de deelnemer een eigen drinkbeker meeneemt tijdens de wandeltocht. Op onze verzorgingsposten kun je je eigen flesje / bidon laten vullen.

De Tukker 110 staat geregistreerd bij de KwbN en komt in aanmerking voor een Long Distance Walker stempel. Je wandelboekje kan ook gestempeld worden.

Mogelijkheid om te overnachten in City Hotel Hengelo

City Hotel Hengelo op loopafstand van het station Hengelo en het stadscentrum, heeft een mooi arrangement voor de wandelaars:

  • € 67,50 per nacht in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt bij een verblijf van 1 nacht.
  • € 59,00 per nacht in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt bij een verblijf van 2 nachten.

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief stadsbelasting à €1,05 per persoon per nacht..De gemaakte kosten rekent de gast zelf af in het hotel. Het ontbijt op zaterdag zal net als voorgaande jaren beschikbaar zijn vanaf 03:45 uur. Gasten moeten zelf reserveren, onder vermelding van Kennedymars Hengelo of het groepsnummer GF1758.

Het hotel beschikt niet over eigen parkeergelegenheid. Gasten kunnen parkeren in de parkeergarage (De Beurs) tegenover het hotel. De kosten zijn nu €9,90 per 24 uur.

Mogelijkheid om te overnachten Hotel Frans op den Bult

Het City Hotel is voor zaterdagavond al volgeboekt. We zijn op zoek gegaan en hebben een alternatief bij het hotel van Frans op den Bult, ook één van de vezorgingsposten op de mars, mensen die in 2019 hebben meegedaan, kennen de locatie. Er is een speciaal Kennedy arrangement

Vrijdag op zaterdag, 1 nacht incl. ontbijtpakket €60 voor een 1 persoonskamer met eigen badkamer inclusief koffie/thee faciliteiten op de kamer. Wil je een 2 persoonskamer, geldt een toeslag van €10.

Vrijdag tot zondag, 2 nachten inclusief 1x ontbijtpakket en 1x ontbijtbuffet €110 voor een 1 persoonskamer met eigen badkamer inclusief koffie/thee faciliteiten op de kamer. Wil je een 2 persoonskamer, geldt een toeslag van €15.

Wanneer je een hotelkamer wil boeken, kun je  bellen met Frans op den Bult, 074-2773632 of mailen: receptie@fransopdenbult.nl onder vermelding : kennedymars Hengelo.

Mogelijkheid om te kamperen op het terrein van ATC’65

Wij bieden weer de mogelijkheid om op het terrein van ATC’65 een eigen tent neer te zetten. Dit kan vanaf vrijdag en bieden de mogelijkheid om op zondagmorgen weer te vertrekken. Avondeten op op een nader te bepalen datum en ontbijt op zaterdagochtend voor aanvang van de Kennedymars zijn inbegrepen. De kosten hiervoor zijn €15 per persoon.

Functioneel sportshirt

Voor zowel deelnemers aan de Kennedymars als de Tukker 110 bieden we dit jaar de mogelijkheid een functioneel sportshirt te bestellen. In de voorverkoop betaal je €15, na die datum €20. De shirts kunnen met en zonder datum (een nader te bepalen datum) gedrukt worden en zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.Bij het inschrijven kun je kenbaar maken of je zo’n sportshirt wil hebben.