De Club van ’50’ is voor ondernemers en particulieren die onze stichting een warm hart toedragen. De Club van 50 investeert in extra verzorging voor de deelnemende wandelaar tijdens onze tochten. Zoals bijvoorbeeld : een kopje soep , een broodje kroket , een glas fris of een beker karnemelk. Na het afsluiten van het financieel jaar wordt het resterende bedrag gebruikt om materiaal aan te kopen.(tafels , stoelen …)

Mocht het zo zijn dat er geen extra investering nodig is dan gaat het resterende bedrag naar een nader te bepalen lokaal goed doel zoals bv. : De wensambulance. Na afloop van het financieel jaar kunt u ook een overzicht vragen waar het geld naartoe gaat , schenkingen aan goede doelen worden medegedeeld op onze website en of Facebook pagina..

Ook meedoen?

De bijdrage aan de Club van 50 bedraagt jaarlijks €50. Hieronder kunt u uw gegevens invullen. Leden van de Club van 50 worden vermeld op het “Club van 50-bord”. En op de daarvoor voorziene pagina op onze website. Wenst u anoniem te blijven plaatsen wij een “warm hart”emoticon op het bord en de website.💖

Wilt u minder geven dan €50 dat kan , dan krijgt u geen vermelding op de website of het “club van 50 bord”., Wilt u meer geven dan is aangeven ? U kunt zelf het bedrag kiezen dat u wilt bijdragen. Vanaf €200 behoort u tot de selecte Club van 200 en krijgt u een aparte vermelding op het bord.

Deelname is per kalenderjaar. Vul het formulier in en klik op *verzenden* onze administratie zal uw lidmaatschap registreren en u een bevestiging terugsturen.