Diverse wandelingen 12-13 november 2021 waaronder een Kennedymars Hengelo wintereditie

Nu we weer wat meer mogen, durven we het aan om een fysieke tocht te organiseren. We organiseren 12-13 november 2021 een Kennedymars met als aanvulling de mogelijkheid ook kortere afstanden zoals 60, 40 en 20 te wandelen. De langere afstanden zijn nachttochten, dit wil zeggen: De Kennedymars, 60km en 40 nachttocht starten op vrijdagavond 12 november 2021 tussen 23:00 uur en middernacht. Start locatie: ATC ’65 aan de Torenlaan 60 in Hengelo. Deze afstanden lopen over goed begaanbare wegen en paden een lus van 40 km waar ze onderweg verschillende verzorgingsposten krijgen. Op 20km is bij Scouts Twickel Borne binnen een rust ingericht. Daarna gaan de deelnemers van de Kennedymars en 60km afstand richting Frans op den Bult waar ze een ontbijt krijgen aangeboden. De 40km nacht gaat vanaf het scoutsterrein over nagenoeg dezelfde route als de langere afstanden richting ATC om daar te finishen.

Of wil je een dagtocht wandelen?
Deze editie is het ook mogelijk om 40km en 20km dagtocht te wandelen. De 40km dagtocht start eveneens bij ATC ’65 starttijd: van 6:00 tot 8:00 uur. Je volgt een route die je langs het vliegveld Twente zal brengen. Na 20km is er een rust voorzien bij Frans op den Bult om vandaaruit weer richting ATC te wandelen. Onderweg kun je genieten van de afwisselende omgeving van Hengelo, tijdens de tocht krijg meermaals een hapje en drankje aangeboden. De 20km dagtocht start bij Frans op den Bult, starttijd van 6:00 tot 9:00 uur en gaat richt vliegveld Twente, eveneens zijn er onderweg enkele rustpunten ingericht door de organisatie. Na 20km kom je weer bij Frans op den Bult waar jij je tocht kan afsluiten met een broodje kroket of een kopje soep, in de prijs begrepen.

Inschrijven kan van 11 september 2021 tot 5 november via Wandel.nl.

Geef een reactie