Schrijf je in voor de Tukker oetdaag’ng als virtuele Kennedymars of Long Distance Walk

We hebben lang gewacht, gehoopt op betere tijden. Helaas zijn de berichten over versoepelingen nog niet veelbelovend en hebben wij besloten om de tochten virtueel van 9-6 t/m 18-6-2021 aan te bieden met de naam : Tukker oetdaag’ng! We zijn we het online inschrijven via Wandel.nl aan het regelen en we denken na het Hemelvaartsweekend deze te kunnen openen. Alle afstanden kunnen dus gelopen worden in eigen omgeving of op een zelfgemaakte route. Voor de afstanden van 105 km en 80 km krijg je een digitale stempel voor je LDW of KM boekje en een oorkonde.
Stempels en oorkondes door ons geprint en een medaille kunnen (tegen betaling) naar het door jou opgegeven adres verzonden worden.

Voor de wandelaars die graag wandelen maar 105 of 80 km te veel vinden om alleen te lopen geven we de mogelijkheid om een zelfgekozen afstand te lopen, je kan (na inschrijving) een stempel + plaatje voor je wandel-stempelboekje ontvangen. Hier geldt eveneens dat tegen betaling de stempel en het plaatje + medaille naar jou toegezonden kan worden. Inschrijven kan op Wandel.nl.

Geef een reactie