Twee opties voor 2021 editie Kennedymars Hengelo en Tukker 110

Beste wandelaar,

12 juni a.s. staan de Tukker 110 en Kennedymars Hengelo op de agenda. Zoals we allen weten zijn er steeds meer versoepelingen, al geeft het vooropgesteld plan van de overheid geen garantie voor de toekomst. Wij zijn met de gemeente in overleg om onze tochten in aangepaste vorm te mogen organiseren. We hopen dat we hier snel antwoord op krijgen zodat we verder kunnen gaan met de plannen. Op dit moment liggen er 2 opties op tafel.

  1. De tochten corona proof organiseren, in en rond Hengelo op 12 juni 2021. We pijlen de route, en zorgen onderweg voor een *doe het zelf* verzorging. Meer details over de verzorging, starttijden en inschrijvingen krijg je als dit door mag gaan.
  2. Een virtuele tocht organiseren van 12 tot en met 21 juni 2021. Na inschrijving loop jij je eigen tocht. Wanneer je ons kan aantonen dat je binnen de vooropgestelde tijd, zijnde: 20 uur voor 80km en 24 uur voor minimaal 105km je tocht hebt gelopen dan kom je in aanmerking voor een stempel. Je stuurt je bewijs van voltooiing (screenshot /foto’s) per mail, app of via Facebook Messenger aan ons door en jij krijgt je welverdiende stempel en oorkonde. Wanneer je een medaille wil kan je deze tegen betaling bestellen, deze wordt opgestuurd naar het door jou opgegeven adres. Stempel, oorkonde en eventueel een medaille kunnen, indien gewenst, ook tegen betaling opgestuurd worden naar het door jou opgegeven adres.

Inschrijvingen zijn nog niet mogelijk, zodra dit kan krijg je van ons bericht.

Geef een reactie