Praktische informatie voor de eerste Tukker 110 en 6e Kennedymars Hengelo

Beste wandelaars ,

Nog enkele dagen en het is zover , dan start de eerste LDW *de Tukker 110* en de 6de Kennedymars Hengelo.Anders dan vorige 5 edities is Peter Levink nu deelnemer en is de organisatie in handen van drie  enthousiaste bestuursleden: Niek , Marleen en Hilde.

Bekeres, medailles en routes

Om te kunnen blijven genieten van de omgeving willen we deze tochten zo milieubewust mogelijk maken.

    • Wij maken gebruik van kartonnen bekers , maar een eigen beker stellen we zeer op prijs.
    • Onze medailles zijn uniek en milieubewust , ze worden gemaakt door mensen die nieuwe kansen krijgen voor herintreding tot de arbeidsmarkt. Mede mogelijk gemaakt door Hans Wachtmeester.
    • Route op papier delen we niet uit. Je kunt de ‘route in woord’ (Tukker 110, Kennedymars) of als GPX track (eerste 30km vanTukker 110, Kennedymars) downloaden op je smartphone. WIl je toch een papieren exemplaar, druk dan zelf de ‘route in woord’ af.

We zijn geen wereldverbeteraars maar als ieder een steentje bijdraagt komen we eind verder.

Controle onderweg

Bij diverse posten is er een vorm van controle , door nummer noterig of door een stempel op je deelnemerskaart . Op deze manier kunnen we zien waar de deelnemers zich bevinden in het veld.

Sla geen post over! Het zou jammer zijn dat bij de finish blijkt dat je een stempel te weinig hebt.

Tassentransport

De Tukker deelnemers kunnen bij hun tas na de lus van 30 km. (Ontbijt). Lever je tas na gebruik in bij het tassentransport om naar de grote rust op 40 km te brengen.Dit is dezelfde als die voor de Kennedymars. Maak je gebruik van het tassentransport ? Bij aankomst op de post haal je zelf je tas op , ook als je er niets uit nodig hebt , wanneer je de post verlaat lever je zelf je tas weer in bij tassentransport .Bij aankomst bij de finish zal je tas weer daar zijn. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of ontbrekende spullen.

Douche

Na afloop is er gelegenheid om te douchen.

Begeleiding onderweg?

Heb je familie of vrienden die jou tijdens de tocht volgen ? Geen probleem , bij de grote rust ( Postweg 16 De Lutte) is een parkeerplaats op 500m (Koopsweg) Laat hen niet parkeren in de berm ! Dit voor jouw veiligheid en die van andere weggebruikers.

Pendeldienst op vrijdagavond

Voor de Tukkerdeelnemers is er op vrijdagavond tussen 22.00 en 23.30 een pendeldienst van het station naar de start. Bij de taxi parkeerplaats zal een auto staan met achter de voorruit een bordje KMH .Mocht deze er niet staan dan is deze aan het rijden , moet je langer dan 10 min. wachten kun je altijd bellen met 0649 755 041(Niek Sloot).

Voor de deelnemers die gekozen hebben voor de optie : Parkeren ATC en overnachten hotel , is er een pendeldienst van 17.00 tot 19.00u.

Startbewijs voor deelnemers die in hotel overnachten

De Kennedymarsdeelnemers die in het hotel overnachten vóór de tocht krijgen hun startbewijs in het hotel , vrijdagavond tussen 19.30 en 20.30u zal er iemand aanwezig zijn die deze uitdeelt , kom je later aan in het hotel , geef dit even aan via contact@kennedymarshengelo.nl dan leggen we jouw startbewijs bij de receptie.

Deze deelnemers worden zaterdagochtend om 04.15 in de lobby van het hotel verwacht om van daaruit naar de start te worden gebracht.

Wees op tijd voor de start

Graag zien we jullie op vrijdagavond voor de start van de Tukker om 00.00u (graag 23.45u aanwezig ) of zaterdagochtend om 05.00u voor de start van de Kennedymars ( graag 04.45u aanwezig )

Geef een reactie