Overdracht Kennedymars Hengelo

Voorafgaand aan ‘Nederland Wandelt’ van zondag 18 november 2018 vond de definitieve overdracht plaats van het Kennedymars Hengelo gebeuren. Het was voor Peter Levink zeer indrukwekkend. Prachtig boeket bloemen voor zijn vrouw Hanny, een grote emmer goed gevuld met verschillende biersoorten als extra cadeau. Geweldig! Peter heeft de Kennedymars Hengelo vijf jaar met volle overgave en plezier georganiseerd, ondersteund door een fantastische groep vrijwilligers die steeds maar weer klaarstonden. Het is niet zomaar een wandeltochtje, het is een Kennedymars. Peter zal het vele geregel en gedoe wel gaan missen. Alvast voor jullie agenda….. 25 mei 2019, de zesde Kennedymars Hengelo. Peter Levink is van de partij en gaat op jacht naar de zilveren medaille.

Geef een reactie